University of Zagreb Faculty of Agriculture Viticulture and Enology
Cite this document
Rajić, P. (2020). Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:253403
Rajić, Petra. "Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot'." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:253403
Rajić, Petra. "Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot'." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:253403
Rajić, P. (2020). 'Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot'', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 12 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:253403
Rajić P. Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2020 [cited 2024 September 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:253403
P. Rajić, "Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot'", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:253403