prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav grožđa cv. Cabernet sauvignon i Syrah (Vitis vinifera L.)
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav grožđa cv. Cabernet sauvignon i Syrah (Vitis vinifera L.)

Grubišić, Toni
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Grubišić, T. (2016). Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav grožđa cv. Cabernet sauvignon i Syrah (Vitis vinifera L.) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:734654

Grubišić, Toni. "Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav grožđa cv. Cabernet sauvignon i Syrah (Vitis vinifera L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:734654

Grubišić, Toni. "Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav grožđa cv. Cabernet sauvignon i Syrah (Vitis vinifera L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:734654

Grubišić, T. (2016). 'Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav grožđa cv. Cabernet sauvignon i Syrah (Vitis vinifera L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 10 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:734654

Grubišić T. Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav grožđa cv. Cabernet sauvignon i Syrah (Vitis vinifera L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2024 April 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:734654

T. Grubišić, "Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav grožđa cv. Cabernet sauvignon i Syrah (Vitis vinifera L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:734654