University of Zagreb Faculty of Agriculture Sustainable Technologies and Renewable Energy Sources
Cite this document
Strojin, S. (2020). Utjecaj sadržaja vode i vodika na ogrjevnu vrijednost trave miskantus (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:220496
Strojin, Sara. "Utjecaj sadržaja vode i vodika na ogrjevnu vrijednost trave miskantus." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:220496
Strojin, Sara. "Utjecaj sadržaja vode i vodika na ogrjevnu vrijednost trave miskantus." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:220496
Strojin, S. (2020). 'Utjecaj sadržaja vode i vodika na ogrjevnu vrijednost trave miskantus', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 04 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:220496
Strojin S. Utjecaj sadržaja vode i vodika na ogrjevnu vrijednost trave miskantus [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2020 [cited 2024 December 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:220496
S. Strojin, "Utjecaj sadržaja vode i vodika na ogrjevnu vrijednost trave miskantus", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:220496