University of Zagreb Faculty of Agriculture Animal Nutrition
Cite this document
Cvetić, L. (2019). Utjecaj različite koncentracije umjetnog pigmenta i organskih minerala na boju žutanjka i sadržaj karotenoida (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:887971
Cvetić, Luka. "Utjecaj različite koncentracije umjetnog pigmenta i organskih minerala na boju žutanjka i sadržaj karotenoida." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:887971
Cvetić, Luka. "Utjecaj različite koncentracije umjetnog pigmenta i organskih minerala na boju žutanjka i sadržaj karotenoida." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:887971
Cvetić, L. (2019). 'Utjecaj različite koncentracije umjetnog pigmenta i organskih minerala na boju žutanjka i sadržaj karotenoida', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 30 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:887971
Cvetić L. Utjecaj različite koncentracije umjetnog pigmenta i organskih minerala na boju žutanjka i sadržaj karotenoida [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2024 September 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:887971
L. Cvetić, "Utjecaj različite koncentracije umjetnog pigmenta i organskih minerala na boju žutanjka i sadržaj karotenoida", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:887971