University of Zagreb Faculty of Agriculture Animal Nutrition
Cite this document
Dežić, M. (2019). Hranidbeni načini ublažavanja djelovanja aflatoksina kukuruza na mliječne krave (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:617257
Dežić, Marijana. "Hranidbeni načini ublažavanja djelovanja aflatoksina kukuruza na mliječne krave." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:617257
Dežić, Marijana. "Hranidbeni načini ublažavanja djelovanja aflatoksina kukuruza na mliječne krave." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:617257
Dežić, M. (2019). 'Hranidbeni načini ublažavanja djelovanja aflatoksina kukuruza na mliječne krave', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 14 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:617257
Dežić M. Hranidbeni načini ublažavanja djelovanja aflatoksina kukuruza na mliječne krave [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2024 November 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:617257
M. Dežić, "Hranidbeni načini ublažavanja djelovanja aflatoksina kukuruza na mliječne krave", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:617257