University of Zagreb Faculty of Agriculture Pomology
Cite this document
Reić, N. (2019). Zastupljenost sorti i vrsta prerađevina smokve na hrvatskom tržištu (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:105587
Reić, Nora. "Zastupljenost sorti i vrsta prerađevina smokve na hrvatskom tržištu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:105587
Reić, Nora. "Zastupljenost sorti i vrsta prerađevina smokve na hrvatskom tržištu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:105587
Reić, N. (2019). 'Zastupljenost sorti i vrsta prerađevina smokve na hrvatskom tržištu', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 02 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:105587
Reić N. Zastupljenost sorti i vrsta prerađevina smokve na hrvatskom tržištu [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2024 December 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:105587
N. Reić, "Zastupljenost sorti i vrsta prerađevina smokve na hrvatskom tržištu", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:105587