prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj povećanih koncentracija željeza na kvalitetu ploda jagode
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj povećanih koncentracija željeza na kvalitetu ploda jagode

Mikec, David
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Pomology

Cite this document

Mikec, D. (2019). Utjecaj povećanih koncentracija željeza na kvalitetu ploda jagode (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:196646

Mikec, David. "Utjecaj povećanih koncentracija željeza na kvalitetu ploda jagode." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:196646

Mikec, David. "Utjecaj povećanih koncentracija željeza na kvalitetu ploda jagode." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:196646

Mikec, D. (2019). 'Utjecaj povećanih koncentracija željeza na kvalitetu ploda jagode', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 19 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:196646

Mikec D. Utjecaj povećanih koncentracija željeza na kvalitetu ploda jagode [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2024 March 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:196646

D. Mikec, "Utjecaj povećanih koncentracija željeza na kvalitetu ploda jagode", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:196646