prikaz prve stranice dokumenta Varijabilnost sadržaja ukupnog sumpora i dušik/sumpor odnosa u zrnu različitih ratarskih kultura
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Varijabilnost sadržaja ukupnog sumpora i dušik/sumpor odnosa u zrnu različitih ratarskih kultura

Kujundžić, Ivana
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
General Agronomy

Cite this document

Kujundžić, I. (2019). Varijabilnost sadržaja ukupnog sumpora i dušik/sumpor odnosa u zrnu različitih ratarskih kultura (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:799174

Kujundžić, Ivana. "Varijabilnost sadržaja ukupnog sumpora i dušik/sumpor odnosa u zrnu različitih ratarskih kultura." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:799174

Kujundžić, Ivana. "Varijabilnost sadržaja ukupnog sumpora i dušik/sumpor odnosa u zrnu različitih ratarskih kultura." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:799174

Kujundžić, I. (2019). 'Varijabilnost sadržaja ukupnog sumpora i dušik/sumpor odnosa u zrnu različitih ratarskih kultura', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 30 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:799174

Kujundžić I. Varijabilnost sadržaja ukupnog sumpora i dušik/sumpor odnosa u zrnu različitih ratarskih kultura [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2024 December 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:799174

I. Kujundžić, "Varijabilnost sadržaja ukupnog sumpora i dušik/sumpor odnosa u zrnu različitih ratarskih kultura", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:799174