master's thesis
Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice

Davor Žagar (2016)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Plant Breeding Genetics, Biometrics and Experimentation
Cite this document

Žagar, D. (2016). Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059

Žagar, Davor. "Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059

Žagar, Davor. "Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059

Žagar, D. (2016). 'Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 21 September 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059

Žagar D. Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2019 September 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059

D. Žagar, "Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059