University of Zagreb Faculty of Agriculture Department of Plant Breeding Genetics, Biometrics and Experimentation
Cite this document
Žagar, D. (2016). Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059
Žagar, Davor. "Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059
Žagar, Davor. "Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059
Žagar, D. (2016). 'Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 16 April 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059
Žagar D. Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2021 April 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059
D. Žagar, "Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059