master's thesis
Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' (Vitis vinifera L.)

Stojić, Igor
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Stojić, I. (2018). Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' (Vitis vinifera L.) (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:607436

Stojić, Igor. "Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' (Vitis vinifera L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:607436

Stojić, Igor. "Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' (Vitis vinifera L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:607436

Stojić, I. (2018). 'Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' (Vitis vinifera L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 30 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:607436

Stojić I. Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' (Vitis vinifera L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2020 October 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:607436

I. Stojić, "Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' (Vitis vinifera L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:607436