University of Zagreb Faculty of Agriculture Department of Viticulture and Enology
Cite this document
Stojić, I. (2018). Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' (Vitis vinifera L.) (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:607436
Stojić, Igor. "Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' (Vitis vinifera L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:607436
Stojić, Igor. "Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' (Vitis vinifera L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:607436
Stojić, I. (2018). 'Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' (Vitis vinifera L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 12 April 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:607436
Stojić I. Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' (Vitis vinifera L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2021 April 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:607436
I. Stojić, "Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' (Vitis vinifera L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:607436