master's thesis
Promjene sadržaja karotenoida i ukupne antioksidacijske aktivnosti zrna kukuruza u zimskim rokovima berbe

Fureš, Ivan
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Animal Nutrition

Cite this document

Fureš, I. (2018). Promjene sadržaja karotenoida i ukupne antioksidacijske aktivnosti zrna kukuruza u zimskim rokovima berbe (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853175

Fureš, Ivan. "Promjene sadržaja karotenoida i ukupne antioksidacijske aktivnosti zrna kukuruza u zimskim rokovima berbe." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853175

Fureš, Ivan. "Promjene sadržaja karotenoida i ukupne antioksidacijske aktivnosti zrna kukuruza u zimskim rokovima berbe." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853175

Fureš, I. (2018). 'Promjene sadržaja karotenoida i ukupne antioksidacijske aktivnosti zrna kukuruza u zimskim rokovima berbe', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 17 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853175

Fureš I. Promjene sadržaja karotenoida i ukupne antioksidacijske aktivnosti zrna kukuruza u zimskim rokovima berbe [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2020 October 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853175

I. Fureš, "Promjene sadržaja karotenoida i ukupne antioksidacijske aktivnosti zrna kukuruza u zimskim rokovima berbe", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853175