master's thesis
Changes of carotenoid content and total antioxidant activities of maize grain in winter harvesting period

Ivan Fureš (2018)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Animal Nutrition
Cite this document...

Fureš, I. (2018). Promjene sadržaja karotenoida i ukupne antioksidacijske aktivnosti zrna kukuruza u zimskim rokovima berbe (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853175

Fureš, Ivan. "Promjene sadržaja karotenoida i ukupne antioksidacijske aktivnosti zrna kukuruza u zimskim rokovima berbe." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853175

Fureš, Ivan. "Promjene sadržaja karotenoida i ukupne antioksidacijske aktivnosti zrna kukuruza u zimskim rokovima berbe." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853175

Fureš, I. (2018). 'Promjene sadržaja karotenoida i ukupne antioksidacijske aktivnosti zrna kukuruza u zimskim rokovima berbe', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 21 July 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853175

Fureš I. Promjene sadržaja karotenoida i ukupne antioksidacijske aktivnosti zrna kukuruza u zimskim rokovima berbe [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2019 July 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853175

I. Fureš, "Promjene sadržaja karotenoida i ukupne antioksidacijske aktivnosti zrna kukuruza u zimskim rokovima berbe", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853175