master's thesis
The use of the probiotic yeast Saccharomyces boulardii in dairy production

Lina Ille (2018)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Dairy Science
Cite this document

Ille, L. (2018). Korištenje probiotičkog kvasca Saccharomyces boulardii u proizvodnji mliječnih proizvoda (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687355

Ille, Lina. "Korištenje probiotičkog kvasca Saccharomyces boulardii u proizvodnji mliječnih proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687355

Ille, Lina. "Korištenje probiotičkog kvasca Saccharomyces boulardii u proizvodnji mliječnih proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687355

Ille, L. (2018). 'Korištenje probiotičkog kvasca Saccharomyces boulardii u proizvodnji mliječnih proizvoda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 22 September 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687355

Ille L. Korištenje probiotičkog kvasca Saccharomyces boulardii u proizvodnji mliječnih proizvoda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2019 September 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687355

L. Ille, "Korištenje probiotičkog kvasca Saccharomyces boulardii u proizvodnji mliječnih proizvoda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687355