prikaz prve stranice dokumenta Konsocijacija salate i luka u organsko-biološkoj proizvodnji
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Konsocijacija salate i luka u organsko-biološkoj proizvodnji

Volf, Jasmina
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Vegetable Crops

Cite this document

Volf, J. (2017). Konsocijacija salate i luka u organsko-biološkoj proizvodnji (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176532

Volf, Jasmina. "Konsocijacija salate i luka u organsko-biološkoj proizvodnji." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176532

Volf, Jasmina. "Konsocijacija salate i luka u organsko-biološkoj proizvodnji." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176532

Volf, J. (2017). 'Konsocijacija salate i luka u organsko-biološkoj proizvodnji', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 21 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176532

Volf J. Konsocijacija salate i luka u organsko-biološkoj proizvodnji [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2024 March 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176532

J. Volf, "Konsocijacija salate i luka u organsko-biološkoj proizvodnji", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176532