University of Zagreb Faculty of Agriculture Department of Viticulture and Enology
Cite this document
Kužir, L. (2018). Učinak ektomikoriznih gljiva na kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:809614
Kužir, Lucija. "Učinak ektomikoriznih gljiva na kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:809614
Kužir, Lucija. "Učinak ektomikoriznih gljiva na kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:809614
Kužir, L. (2018). 'Učinak ektomikoriznih gljiva na kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 20 September 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:809614
Kužir L. Učinak ektomikoriznih gljiva na kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2023 September 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:809614
L. Kužir, "Učinak ektomikoriznih gljiva na kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:809614