University of Zagreb Faculty of Agriculture Department of Viticulture and Enology
Cite this document
Peršin, F. (2017). Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681
Peršin, Filip. "Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681
Peršin, Filip. "Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681
Peršin, F. (2017). 'Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 22 January 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681
Peršin F. Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2021 January 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681
F. Peršin, "Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681