master's thesis
Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma

Tomislava Horvatić (2017)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Agricultural Technology, Storage and Transport
Cite this document

Horvatić, T. (2017). Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:830321

Horvatić, Tomislava. "Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:830321

Horvatić, Tomislava. "Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:830321

Horvatić, T. (2017). 'Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 21 September 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:830321

Horvatić T. Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2019 September 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:830321

T. Horvatić, "Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:830321