master's thesis
Utjecaj gnojidbe na probavljivost, sadržaj sirovih proteina i metaboličke energije krme s poluprirodnog pašnjaka

Mihaela Turković (2017)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Field Crops, Forage and Grassland
Cite this document...

Turković, M. (2017). Utjecaj gnojidbe na probavljivost, sadržaj sirovih proteina i metaboličke energije krme s poluprirodnog pašnjaka (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:920608

Turković, Mihaela. "Utjecaj gnojidbe na probavljivost, sadržaj sirovih proteina i metaboličke energije krme s poluprirodnog pašnjaka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:920608

Turković, Mihaela. "Utjecaj gnojidbe na probavljivost, sadržaj sirovih proteina i metaboličke energije krme s poluprirodnog pašnjaka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:920608

Turković, M. (2017). 'Utjecaj gnojidbe na probavljivost, sadržaj sirovih proteina i metaboličke energije krme s poluprirodnog pašnjaka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 24 July 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:920608

Turković M. Utjecaj gnojidbe na probavljivost, sadržaj sirovih proteina i metaboličke energije krme s poluprirodnog pašnjaka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2019 July 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:920608

M. Turković, "Utjecaj gnojidbe na probavljivost, sadržaj sirovih proteina i metaboličke energije krme s poluprirodnog pašnjaka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:920608