University of Zagreb Faculty of Agriculture Department of Animal Nutrition
Cite this document
Marot, J. (2017). Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:004181
Marot, Jelena. "Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:004181
Marot, Jelena. "Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:004181
Marot, J. (2017). 'Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 15 January 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:004181
Marot J. Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2021 January 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:004181
J. Marot, "Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:004181