prikaz prve stranice dokumenta Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza

Marot, Jelena
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Animal Nutrition

Cite this document

Marot, J. (2017). Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:004181

Marot, Jelena. "Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:004181

Marot, Jelena. "Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:004181

Marot, J. (2017). 'Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 02 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:004181

Marot J. Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2024 December 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:004181

J. Marot, "Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:004181