Scientific paper - Original scientific paper
Impact of pre-fermentative mash cooling and heating on anthocyanin concentration and color of Teran wines
In: Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma. / Majić, Ivana; Antunović, Zvonko (Ed.). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. pp. 581-585. urn:nbn:hr:204:425733

Orbanić, Fumica; Rossi, Sara; Bestulić, Ena; Plavša, Tomislav; Jeromel, Ana; Radeka, Sanja

Cite this document

Orbanić, F., Rossi, S., Bestulić, E., Plavša, T., Jeromel, A. & Radeka, S. (2022). Impact of pre-fermentative mash cooling and heating on anthocyanin concentration and color of Teran wines. In I. Majić, (Ed.), Z. Antunović, (Ed.), Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma (pp. 581-585). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:425733

Orbanić, Fumica, et al. "Impact of pre-fermentative mash cooling and heating on anthocyanin concentration and color of Teran wines." Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, edited by Ivana Majić, edited by Zvonko Antunović, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022, pp. 581-585. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:425733

Orbanić, Fumica, Sara Rossi, Ena Bestulić, Tomislav Plavša, Ana Jeromel and Sanja Radeka. "Impact of pre-fermentative mash cooling and heating on anthocyanin concentration and color of Teran wines." In Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, 581-585. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. Accessed 2025 January 09. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:425733

Orbanić, F., et al. (2022) 'Impact of pre-fermentative mash cooling and heating on anthocyanin concentration and color of Teran wines', in Majić, I. (ed.), Antunović, Z. (ed.), Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, Osijek, pp. 581-585. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:425733 (Accessed 09 January 2025)

Orbanić F, Rossi S, Bestulić E, Plavša T, Jeromel A, Radeka S. Impact of pre-fermentative mash cooling and heating on anthocyanin concentration and color of Teran wines. In: I. Majić, ed., Z. Antunović, ed. Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera; 2022. Pp. 581-585. [cited 2025 January 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:425733

F. Orbanić, S. Rossi, E. Bestulić, T. Plavša, A. Jeromel and S. Radeka, "Impact of pre-fermentative mash cooling and heating on anthocyanin concentration and color of Teran wines", Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, I. Majić and Z. Antunović, Eds. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:425733 [Accessed: 09 January 2025]