Upgraded nutritional value of maize - the beneficial effect of phytochemicals
In: Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma. / Majić, Ivana; Antunović, Zvonko (Ed.). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. pp. 20-29. urn:nbn:hr:204:638524
Kljak, K., Duvnjak, M., Kiš, G., Zurak, D. & Grbeša, D. (2022). Upgraded nutritional value of maize - the beneficial effect of phytochemicals. In I. Majić, (Ed.), Z. Antunović, (Ed.), Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma (pp. 20-29). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:638524
Kljak, Kristina, et al. "Upgraded nutritional value of maize - the beneficial effect of phytochemicals." Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, edited by Ivana Majić, edited by Zvonko Antunović, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022, pp. 20-29. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:638524
Kljak, Kristina, Marija Duvnjak, Goran Kiš, Dora Zurak and Darko Grbeša. "Upgraded nutritional value of maize - the beneficial effect of phytochemicals." In Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, 20-29. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. Accessed 2024 November 25. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:638524
Kljak, K., et al. (2022) 'Upgraded nutritional value of maize - the beneficial effect of phytochemicals', in Majić, I. (ed.), Antunović, Z. (ed.), Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, Osijek, pp. 20-29. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:638524 (Accessed 25 November 2024)
Kljak K, Duvnjak M, Kiš G, Zurak D, Grbeša D. Upgraded nutritional value of maize - the beneficial effect of phytochemicals. In: I. Majić, ed., Z. Antunović, ed. Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera; 2022. Pp. 20-29. [cited 2024 November 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:638524
K. Kljak, M. Duvnjak, G. Kiš, D. Zurak and D. Grbeša, "Upgraded nutritional value of maize - the beneficial effect of phytochemicals", Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, I. Majić and Z. Antunović, Eds. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:638524 [Accessed: 25 November 2024]