University of Zagreb Faculty of Agriculture Animal Nutrition
Cite this document
Leščan, M. (2024). Oksidacijska stabilnost žutanjka jajeta nesilica hranjenih potpunim krmnim smjesama s različitim hibridima kukuruza (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:769279
Leščan, Mirta. "Oksidacijska stabilnost žutanjka jajeta nesilica hranjenih potpunim krmnim smjesama s različitim hibridima kukuruza." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:769279
Leščan, Mirta. "Oksidacijska stabilnost žutanjka jajeta nesilica hranjenih potpunim krmnim smjesama s različitim hibridima kukuruza." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:769279
Leščan, M. (2024). 'Oksidacijska stabilnost žutanjka jajeta nesilica hranjenih potpunim krmnim smjesama s različitim hibridima kukuruza', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 29 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:769279
Leščan M. Oksidacijska stabilnost žutanjka jajeta nesilica hranjenih potpunim krmnim smjesama s različitim hibridima kukuruza [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2024 [cited 2024 October 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:769279
M. Leščan, "Oksidacijska stabilnost žutanjka jajeta nesilica hranjenih potpunim krmnim smjesama s različitim hibridima kukuruza", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:769279