University of Zagreb Faculty of Agriculture Viticulture and Enology
Cite this document
Mijić, A. (2024). Utjecaj različitih načina dozrijevanja na kakvoću vina 'Pošip' u Zadarskoj županiji (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:009666
Mijić, Antonija. "Utjecaj različitih načina dozrijevanja na kakvoću vina 'Pošip' u Zadarskoj županiji." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:009666
Mijić, Antonija. "Utjecaj različitih načina dozrijevanja na kakvoću vina 'Pošip' u Zadarskoj županiji." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:009666
Mijić, A. (2024). 'Utjecaj različitih načina dozrijevanja na kakvoću vina 'Pošip' u Zadarskoj županiji', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 03 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:009666
Mijić A. Utjecaj različitih načina dozrijevanja na kakvoću vina 'Pošip' u Zadarskoj županiji [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2024 [cited 2024 October 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:009666
A. Mijić, "Utjecaj različitih načina dozrijevanja na kakvoću vina 'Pošip' u Zadarskoj županiji", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:009666