master's thesis
Utjecaj ultrazvučnog predtretmana na fizikalna svojstva ploda ananasa tijekom procesa sušenja

Džajo, Katarina
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Agricultural Technology, Storage and Transport

Cite this document

Džajo, K. (2022). Utjecaj ultrazvučnog predtretmana na fizikalna svojstva ploda ananasa tijekom procesa sušenja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:861480

Džajo, Katarina. "Utjecaj ultrazvučnog predtretmana na fizikalna svojstva ploda ananasa tijekom procesa sušenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:861480

Džajo, Katarina. "Utjecaj ultrazvučnog predtretmana na fizikalna svojstva ploda ananasa tijekom procesa sušenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:861480

Džajo, K. (2022). 'Utjecaj ultrazvučnog predtretmana na fizikalna svojstva ploda ananasa tijekom procesa sušenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 09 December 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:861480

Džajo K. Utjecaj ultrazvučnog predtretmana na fizikalna svojstva ploda ananasa tijekom procesa sušenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2022 [cited 2022 December 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:861480

K. Džajo, "Utjecaj ultrazvučnog predtretmana na fizikalna svojstva ploda ananasa tijekom procesa sušenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:861480