prikaz prve stranice dokumenta Poboljšanje reoloških i organoleptičkih svojstava kozjeg jogurta dodatkom probiotičkih bakterija
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Poboljšanje reoloških i organoleptičkih svojstava kozjeg jogurta dodatkom probiotičkih bakterija

Pinturić, Bernard
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Dairy Science

Cite this document

Pinturić, B. (2022). Poboljšanje reoloških i organoleptičkih svojstava kozjeg jogurta dodatkom probiotičkih bakterija (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:030732

Pinturić, Bernard. "Poboljšanje reoloških i organoleptičkih svojstava kozjeg jogurta dodatkom probiotičkih bakterija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:030732

Pinturić, Bernard. "Poboljšanje reoloških i organoleptičkih svojstava kozjeg jogurta dodatkom probiotičkih bakterija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:030732

Pinturić, B. (2022). 'Poboljšanje reoloških i organoleptičkih svojstava kozjeg jogurta dodatkom probiotičkih bakterija', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 26 June 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:030732

Pinturić B. Poboljšanje reoloških i organoleptičkih svojstava kozjeg jogurta dodatkom probiotičkih bakterija [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2022 [cited 2022 June 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:030732

B. Pinturić, "Poboljšanje reoloških i organoleptičkih svojstava kozjeg jogurta dodatkom probiotičkih bakterija", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:030732