prikaz prve stranice dokumenta Potencijal primjene probiotičkih bakterija i prebiotika u proizvodnji funkcionalnog ovčjeg jogurta
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Potencijal primjene probiotičkih bakterija i prebiotika u proizvodnji funkcionalnog ovčjeg jogurta

Maltarić, Stefani
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Dairy Science

Cite this document

Maltarić, S. (2022). Potencijal primjene probiotičkih bakterija i prebiotika u proizvodnji funkcionalnog ovčjeg jogurta (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:625283

Maltarić, Stefani. "Potencijal primjene probiotičkih bakterija i prebiotika u proizvodnji funkcionalnog ovčjeg jogurta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:625283

Maltarić, Stefani. "Potencijal primjene probiotičkih bakterija i prebiotika u proizvodnji funkcionalnog ovčjeg jogurta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:625283

Maltarić, S. (2022). 'Potencijal primjene probiotičkih bakterija i prebiotika u proizvodnji funkcionalnog ovčjeg jogurta', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 18 May 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:625283

Maltarić S. Potencijal primjene probiotičkih bakterija i prebiotika u proizvodnji funkcionalnog ovčjeg jogurta [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2022 [cited 2022 May 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:625283

S. Maltarić, "Potencijal primjene probiotičkih bakterija i prebiotika u proizvodnji funkcionalnog ovčjeg jogurta", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:625283