master's thesis
Karakterizacija sojeva Lactococcus lactis izoliranih iz ovčjeg mlijeka i odabir potencijalne sirarske kulture

Pajač, Lucija
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Microbiology

Cite this document

Pajač, L. (2021). Karakterizacija sojeva Lactococcus lactis izoliranih iz ovčjeg mlijeka i odabir potencijalne sirarske kulture (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:377267

Pajač, Lucija. "Karakterizacija sojeva Lactococcus lactis izoliranih iz ovčjeg mlijeka i odabir potencijalne sirarske kulture." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:377267

Pajač, Lucija. "Karakterizacija sojeva Lactococcus lactis izoliranih iz ovčjeg mlijeka i odabir potencijalne sirarske kulture." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:377267

Pajač, L. (2021). 'Karakterizacija sojeva Lactococcus lactis izoliranih iz ovčjeg mlijeka i odabir potencijalne sirarske kulture', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 20 May 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:377267

Pajač L. Karakterizacija sojeva Lactococcus lactis izoliranih iz ovčjeg mlijeka i odabir potencijalne sirarske kulture [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2021 [cited 2022 May 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:377267

L. Pajač, "Karakterizacija sojeva Lactococcus lactis izoliranih iz ovčjeg mlijeka i odabir potencijalne sirarske kulture", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:377267