University of Zagreb Faculty of Agriculture Viticulture and Enology
Cite this document
Ćorić, M. (2021). Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Srijem (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:930663
Ćorić, Mijo. "Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Srijem." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:930663
Ćorić, Mijo. "Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Srijem." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:930663
Ćorić, M. (2021). 'Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Srijem', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 03 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:930663
Ćorić M. Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Srijem [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2021 [cited 2025 January 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:930663
M. Ćorić, "Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Srijem", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:930663