master's thesis
Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Srijem

Ćorić, Mijo
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Ćorić, M. (2021). Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Srijem (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:930663

Ćorić, Mijo. "Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Srijem." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:930663

Ćorić, Mijo. "Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Srijem." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:930663

Ćorić, M. (2021). 'Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Srijem', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 19 May 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:930663

Ćorić M. Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Srijem [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2021 [cited 2022 May 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:930663

M. Ćorić, "Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Srijem", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:930663