master's thesis
Ukupne kiseline, pH i količina šećera ploda paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača

Petek, Valentina
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Plant Nutrition

Cite this document

Petek, V. (2021). Ukupne kiseline, pH i količina šećera ploda paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:264990

Petek, Valentina. "Ukupne kiseline, pH i količina šećera ploda paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:264990

Petek, Valentina. "Ukupne kiseline, pH i količina šećera ploda paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:264990

Petek, V. (2021). 'Ukupne kiseline, pH i količina šećera ploda paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 19 May 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:264990

Petek V. Ukupne kiseline, pH i količina šećera ploda paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2021 [cited 2022 May 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:264990

V. Petek, "Ukupne kiseline, pH i količina šećera ploda paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:264990