prikaz prve stranice dokumenta Dinamika prosušivanja i promjene kakvoće grožđa u kontroliranim uvjetima proizvodnje prošeka
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Dinamika prosušivanja i promjene kakvoće grožđa u kontroliranim uvjetima proizvodnje prošeka

Anzulović, Katarina
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Anzulović, K. (2021). Dinamika prosušivanja i promjene kakvoće grožđa u kontroliranim uvjetima proizvodnje prošeka (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:111880

Anzulović, Katarina. "Dinamika prosušivanja i promjene kakvoće grožđa u kontroliranim uvjetima proizvodnje prošeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:111880

Anzulović, Katarina. "Dinamika prosušivanja i promjene kakvoće grožđa u kontroliranim uvjetima proizvodnje prošeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:111880

Anzulović, K. (2021). 'Dinamika prosušivanja i promjene kakvoće grožđa u kontroliranim uvjetima proizvodnje prošeka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 20 May 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:111880

Anzulović K. Dinamika prosušivanja i promjene kakvoće grožđa u kontroliranim uvjetima proizvodnje prošeka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2021 [cited 2022 May 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:111880

K. Anzulović, "Dinamika prosušivanja i promjene kakvoće grožđa u kontroliranim uvjetima proizvodnje prošeka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:111880