prikaz prve stranice dokumenta Količina magnezija u plodu paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača
Embargo period 2022-11-24
master's thesis
Količina magnezija u plodu paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača

Pervan, Klara
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Plant Nutrition

Cite this document

Pervan, K. (2021). Količina magnezija u plodu paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:017809

Pervan, Klara. "Količina magnezija u plodu paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:017809

Pervan, Klara. "Količina magnezija u plodu paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:017809

Pervan, K. (2021). 'Količina magnezija u plodu paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 06 December 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:017809

Pervan K. Količina magnezija u plodu paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2021 [cited 2021 December 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:017809

K. Pervan, "Količina magnezija u plodu paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:017809