University of Zagreb Faculty of Agriculture Plant Breeding Genetics, Biometrics and Experimentation
Cite this document
Anić, K. (2021). Miktrotuberizacija triju genotipova krumpira u ovisnosti o vrsti eksplantata i sadržaju aktivnog ugljena u mediju (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:122896
Anić, Karla. "Miktrotuberizacija triju genotipova krumpira u ovisnosti o vrsti eksplantata i sadržaju aktivnog ugljena u mediju." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:122896
Anić, Karla. "Miktrotuberizacija triju genotipova krumpira u ovisnosti o vrsti eksplantata i sadržaju aktivnog ugljena u mediju." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:122896
Anić, K. (2021). 'Miktrotuberizacija triju genotipova krumpira u ovisnosti o vrsti eksplantata i sadržaju aktivnog ugljena u mediju', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 27 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:122896
Anić K. Miktrotuberizacija triju genotipova krumpira u ovisnosti o vrsti eksplantata i sadržaju aktivnog ugljena u mediju [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2021 [cited 2024 November 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:122896
K. Anić, "Miktrotuberizacija triju genotipova krumpira u ovisnosti o vrsti eksplantata i sadržaju aktivnog ugljena u mediju", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:122896