prikaz prve stranice dokumenta Miktrotuberizacija triju genotipova krumpira u ovisnosti o vrsti eksplantata i sadržaju aktivnog ugljena u mediju
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Miktrotuberizacija triju genotipova krumpira u ovisnosti o vrsti eksplantata i sadržaju aktivnog ugljena u mediju

Anić, Karla
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Plant Breeding Genetics, Biometrics and Experimentation

Cite this document

Anić, K. (2021). Miktrotuberizacija triju genotipova krumpira u ovisnosti o vrsti eksplantata i sadržaju aktivnog ugljena u mediju (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:122896

Anić, Karla. "Miktrotuberizacija triju genotipova krumpira u ovisnosti o vrsti eksplantata i sadržaju aktivnog ugljena u mediju." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:122896

Anić, Karla. "Miktrotuberizacija triju genotipova krumpira u ovisnosti o vrsti eksplantata i sadržaju aktivnog ugljena u mediju." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:122896

Anić, K. (2021). 'Miktrotuberizacija triju genotipova krumpira u ovisnosti o vrsti eksplantata i sadržaju aktivnog ugljena u mediju', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 24 November 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:122896

Anić K. Miktrotuberizacija triju genotipova krumpira u ovisnosti o vrsti eksplantata i sadržaju aktivnog ugljena u mediju [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2021 [cited 2021 November 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:122896

K. Anić, "Miktrotuberizacija triju genotipova krumpira u ovisnosti o vrsti eksplantata i sadržaju aktivnog ugljena u mediju", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:122896