prikaz prve stranice dokumenta Učinak pokrovnih kultura na smanjenje zakorovljenosti
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Učinak pokrovnih kultura na smanjenje zakorovljenosti

Hikl, Ana
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Herbology

Cite this document

Hikl, A. (2021). Učinak pokrovnih kultura na smanjenje zakorovljenosti (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:053572

Hikl, Ana. "Učinak pokrovnih kultura na smanjenje zakorovljenosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:053572

Hikl, Ana. "Učinak pokrovnih kultura na smanjenje zakorovljenosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:053572

Hikl, A. (2021). 'Učinak pokrovnih kultura na smanjenje zakorovljenosti', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 25 June 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:053572

Hikl A. Učinak pokrovnih kultura na smanjenje zakorovljenosti [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2021 [cited 2021 June 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:053572

A. Hikl, "Učinak pokrovnih kultura na smanjenje zakorovljenosti", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:053572