University of Zagreb Faculty of Agriculture Field Crops, Forage and Grassland
Cite this document
Petešić, L. (2020). Utjecaj roka i gustoće sjetve na agronomska svojstva soje (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:553710
Petešić, Luka. "Utjecaj roka i gustoće sjetve na agronomska svojstva soje." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:553710
Petešić, Luka. "Utjecaj roka i gustoće sjetve na agronomska svojstva soje." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:553710
Petešić, L. (2020). 'Utjecaj roka i gustoće sjetve na agronomska svojstva soje', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 29 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:553710
Petešić L. Utjecaj roka i gustoće sjetve na agronomska svojstva soje [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2020 [cited 2024 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:553710
L. Petešić, "Utjecaj roka i gustoće sjetve na agronomska svojstva soje", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:553710