prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodatka algi na sadržaj omega tri masnih kiselina i senzorna svojstva jaja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj dodatka algi na sadržaj omega tri masnih kiselina i senzorna svojstva jaja

Gorupić, Mihaela
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Animal Nutrition

Cite this document

Gorupić, M. (2016). Utjecaj dodatka algi na sadržaj omega tri masnih kiselina i senzorna svojstva jaja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916756

Gorupić, Mihaela. "Utjecaj dodatka algi na sadržaj omega tri masnih kiselina i senzorna svojstva jaja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916756

Gorupić, Mihaela. "Utjecaj dodatka algi na sadržaj omega tri masnih kiselina i senzorna svojstva jaja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916756

Gorupić, M. (2016). 'Utjecaj dodatka algi na sadržaj omega tri masnih kiselina i senzorna svojstva jaja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 25 November 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916756

Gorupić M. Utjecaj dodatka algi na sadržaj omega tri masnih kiselina i senzorna svojstva jaja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2020 November 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916756

M. Gorupić, "Utjecaj dodatka algi na sadržaj omega tri masnih kiselina i senzorna svojstva jaja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916756