master's thesis
Učinak fermentacije kvascima Lachancea thermotelerans i Torulaspora delbrueckii na kemijski sastav vina ´Malvazija istarska´

Marinov, Luka
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Marinov, L. (2020). Učinak fermentacije kvascima Lachancea thermotelerans i Torulaspora delbrueckii na kemijski sastav vina ´Malvazija istarska´ (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:352790

Marinov, Luka. "Učinak fermentacije kvascima Lachancea thermotelerans i Torulaspora delbrueckii na kemijski sastav vina ´Malvazija istarska´." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:352790

Marinov, Luka. "Učinak fermentacije kvascima Lachancea thermotelerans i Torulaspora delbrueckii na kemijski sastav vina ´Malvazija istarska´." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:352790

Marinov, L. (2020). 'Učinak fermentacije kvascima Lachancea thermotelerans i Torulaspora delbrueckii na kemijski sastav vina ´Malvazija istarska´', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 26 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:352790

Marinov L. Učinak fermentacije kvascima Lachancea thermotelerans i Torulaspora delbrueckii na kemijski sastav vina ´Malvazija istarska´ [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2020 [cited 2020 October 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:352790

L. Marinov, "Učinak fermentacije kvascima Lachancea thermotelerans i Torulaspora delbrueckii na kemijski sastav vina ´Malvazija istarska´", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:352790