prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot'
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot'

Rajić, Petra
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Viticulture and Enology

Cite this document

Rajić, P. (2020). Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151745

Rajić, Petra. "Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot'." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151745

Rajić, Petra. "Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot'." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151745

Rajić, P. (2020). 'Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot'', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 03 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151745

Rajić P. Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2020 [cited 2025 April 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151745

P. Rajić, "Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot'", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151745

accessibility

closeAccessibilityrefresh

If you wish to permanently save changes, click on Save, if not - your settings will be reset when you restart the browser.