prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot'
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot'

Rajić, Petra
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Rajić, P. (2020). Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:253403

Rajić, Petra. "Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot'." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:253403

Rajić, Petra. "Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot'." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:253403

Rajić, P. (2020). 'Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot'', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 17 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:253403

Rajić P. Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2020 [cited 2020 October 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:253403

P. Rajić, "Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot'", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:253403