prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj svojstava endosperma zrna kukuruza na in vitro kinetiku probavljivosti škroba u tankom crijevu svinja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj svojstava endosperma zrna kukuruza na in vitro kinetiku probavljivosti škroba u tankom crijevu svinja

University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Animal Nutrition

Cite this document

Zurak, D. (2019). Utjecaj svojstava endosperma zrna kukuruza na in vitro kinetiku probavljivosti škroba u tankom crijevu svinja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:851780

Zurak, Dora. "Utjecaj svojstava endosperma zrna kukuruza na in vitro kinetiku probavljivosti škroba u tankom crijevu svinja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:851780

Zurak, Dora. "Utjecaj svojstava endosperma zrna kukuruza na in vitro kinetiku probavljivosti škroba u tankom crijevu svinja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:851780

Zurak, D. (2019). 'Utjecaj svojstava endosperma zrna kukuruza na in vitro kinetiku probavljivosti škroba u tankom crijevu svinja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 03 December 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:851780

Zurak D. Utjecaj svojstava endosperma zrna kukuruza na in vitro kinetiku probavljivosti škroba u tankom crijevu svinja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2021 December 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:851780

D. Zurak, "Utjecaj svojstava endosperma zrna kukuruza na in vitro kinetiku probavljivosti škroba u tankom crijevu svinja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:851780