master's thesis
Optimiranje ekstrakcije i inkapsulacija ekstrakata komine aronije

Lončar, Arijan
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Chemistry

Cite this document

Lončar, A. (2019). Optimiranje ekstrakcije i inkapsulacija ekstrakata komine aronije (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:595313

Lončar, Arijan. "Optimiranje ekstrakcije i inkapsulacija ekstrakata komine aronije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:595313

Lončar, Arijan. "Optimiranje ekstrakcije i inkapsulacija ekstrakata komine aronije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:595313

Lončar, A. (2019). 'Optimiranje ekstrakcije i inkapsulacija ekstrakata komine aronije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 19 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:595313

Lončar A. Optimiranje ekstrakcije i inkapsulacija ekstrakata komine aronije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2024 March 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:595313

A. Lončar, "Optimiranje ekstrakcije i inkapsulacija ekstrakata komine aronije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:595313