master's thesis
Percepcija potrošača o svježoj ribi iz ekološkog uzgoja

Ferfolja, Marina
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Marketing in Agriculture

Cite this document

Ferfolja, M. (2019). Percepcija potrošača o svježoj ribi iz ekološkog uzgoja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:050597

Ferfolja, Marina. "Percepcija potrošača o svježoj ribi iz ekološkog uzgoja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:050597

Ferfolja, Marina. "Percepcija potrošača o svježoj ribi iz ekološkog uzgoja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:050597

Ferfolja, M. (2019). 'Percepcija potrošača o svježoj ribi iz ekološkog uzgoja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 24 November 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:050597

Ferfolja M. Percepcija potrošača o svježoj ribi iz ekološkog uzgoja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2020 November 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:050597

M. Ferfolja, "Percepcija potrošača o svježoj ribi iz ekološkog uzgoja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:050597