master's thesis
Utjecaj dodatka siliranog zrna kukuruza travnoj sjenaži na konzumaciju i probavljivost suhe tvari obroka

Lisjak, Ines
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Field Crops, Forage and Grassland

Cite this document

Lisjak, I. (2019). Utjecaj dodatka siliranog zrna kukuruza travnoj sjenaži na konzumaciju i probavljivost suhe tvari obroka (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:090128

Lisjak, Ines. "Utjecaj dodatka siliranog zrna kukuruza travnoj sjenaži na konzumaciju i probavljivost suhe tvari obroka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:090128

Lisjak, Ines. "Utjecaj dodatka siliranog zrna kukuruza travnoj sjenaži na konzumaciju i probavljivost suhe tvari obroka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:090128

Lisjak, I. (2019). 'Utjecaj dodatka siliranog zrna kukuruza travnoj sjenaži na konzumaciju i probavljivost suhe tvari obroka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 24 November 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:090128

Lisjak I. Utjecaj dodatka siliranog zrna kukuruza travnoj sjenaži na konzumaciju i probavljivost suhe tvari obroka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2020 November 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:090128

I. Lisjak, "Utjecaj dodatka siliranog zrna kukuruza travnoj sjenaži na konzumaciju i probavljivost suhe tvari obroka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:090128