prikaz prve stranice dokumenta Kemijska karakterizacija pčelinjeg otrova primjenom infracrvene (FTIR-ATR) spektroskopije
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Kemijska karakterizacija pčelinjeg otrova primjenom infracrvene (FTIR-ATR) spektroskopije

Levanić, Marko
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Fisheries, Beekeeping, Game Management and Special Zoology

Cite this document

Levanić, M. (2019). Kemijska karakterizacija pčelinjeg otrova primjenom infracrvene (FTIR-ATR) spektroskopije (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:778601

Levanić, Marko. "Kemijska karakterizacija pčelinjeg otrova primjenom infracrvene (FTIR-ATR) spektroskopije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:778601

Levanić, Marko. "Kemijska karakterizacija pčelinjeg otrova primjenom infracrvene (FTIR-ATR) spektroskopije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:778601

Levanić, M. (2019). 'Kemijska karakterizacija pčelinjeg otrova primjenom infracrvene (FTIR-ATR) spektroskopije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 24 September 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:778601

Levanić M. Kemijska karakterizacija pčelinjeg otrova primjenom infracrvene (FTIR-ATR) spektroskopije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2020 September 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:778601

M. Levanić, "Kemijska karakterizacija pčelinjeg otrova primjenom infracrvene (FTIR-ATR) spektroskopije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:778601