master's thesis
Effect of dried whey addition on nutritive value of fermented forage from semi-natural grassland

Mateo Papac (2019)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Field Crops, Forage and Grassland
Cite this document...

Papac, M. (2019). Utjecaj dodatka sirutke u prahu biljnoj masi poluprirodnog travnjaka na hranidbenu vrijednost fermentirane krme (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:419397

Papac, Mateo. "Utjecaj dodatka sirutke u prahu biljnoj masi poluprirodnog travnjaka na hranidbenu vrijednost fermentirane krme." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:419397

Papac, Mateo. "Utjecaj dodatka sirutke u prahu biljnoj masi poluprirodnog travnjaka na hranidbenu vrijednost fermentirane krme." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:419397

Papac, M. (2019). 'Utjecaj dodatka sirutke u prahu biljnoj masi poluprirodnog travnjaka na hranidbenu vrijednost fermentirane krme', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 20 July 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:419397

Papac M. Utjecaj dodatka sirutke u prahu biljnoj masi poluprirodnog travnjaka na hranidbenu vrijednost fermentirane krme [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2019 July 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:419397

M. Papac, "Utjecaj dodatka sirutke u prahu biljnoj masi poluprirodnog travnjaka na hranidbenu vrijednost fermentirane krme", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:419397