University of Zagreb Faculty of Agriculture Department of Field Crops, Forage and Grassland
Cite this document
Stjepčević, L. (2018). Utjecaj dodatka sirutke na hranidbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:443491
Stjepčević, Lucija. "Utjecaj dodatka sirutke na hranidbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:443491
Stjepčević, Lucija. "Utjecaj dodatka sirutke na hranidbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:443491
Stjepčević, L. (2018). 'Utjecaj dodatka sirutke na hranidbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 26 January 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:443491
Stjepčević L. Utjecaj dodatka sirutke na hranidbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2021 January 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:443491
L. Stjepčević, "Utjecaj dodatka sirutke na hranidbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:443491