prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodatka sirutke na hranidbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj dodatka sirutke na hranidbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka

Stjepčević, Lucija
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Field Crops, Forage and Grassland

Cite this document

Stjepčević, L. (2018). Utjecaj dodatka sirutke na hranidbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:443491

Stjepčević, Lucija. "Utjecaj dodatka sirutke na hranidbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:443491

Stjepčević, Lucija. "Utjecaj dodatka sirutke na hranidbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:443491

Stjepčević, L. (2018). 'Utjecaj dodatka sirutke na hranidbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 17 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:443491

Stjepčević L. Utjecaj dodatka sirutke na hranidbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2020 October 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:443491

L. Stjepčević, "Utjecaj dodatka sirutke na hranidbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:443491