prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj produljenog vremena odležavanja i inokulata na sadržaj zeina i vodotopivog proteina u silažama cijele biljke kukuruza
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj produljenog vremena odležavanja i inokulata na sadržaj zeina i vodotopivog proteina u silažama cijele biljke kukuruza

Belec, Matej
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Animal Nutrition

Cite this document

Belec, M. (2018). Utjecaj produljenog vremena odležavanja i inokulata na sadržaj zeina i vodotopivog proteina u silažama cijele biljke kukuruza (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676888

Belec, Matej. "Utjecaj produljenog vremena odležavanja i inokulata na sadržaj zeina i vodotopivog proteina u silažama cijele biljke kukuruza." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676888

Belec, Matej. "Utjecaj produljenog vremena odležavanja i inokulata na sadržaj zeina i vodotopivog proteina u silažama cijele biljke kukuruza." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676888

Belec, M. (2018). 'Utjecaj produljenog vremena odležavanja i inokulata na sadržaj zeina i vodotopivog proteina u silažama cijele biljke kukuruza', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 25 November 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676888

Belec M. Utjecaj produljenog vremena odležavanja i inokulata na sadržaj zeina i vodotopivog proteina u silažama cijele biljke kukuruza [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2020 November 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676888

M. Belec, "Utjecaj produljenog vremena odležavanja i inokulata na sadržaj zeina i vodotopivog proteina u silažama cijele biljke kukuruza", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676888