master's thesis
Effect of pumpkin seed meal in broiler feed on physico-chemical and sensory traits of meat

Vjera Zorić (2016)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Animal Science and Technology
Cite this document...

Zorić, V. (2016). Utjecaj dodatka bučine pogače u krmnu smjesu na fizikalno-kemijska i senzorna svojstva mesa brojlera (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:005646

Zorić, Vjera. "Utjecaj dodatka bučine pogače u krmnu smjesu na fizikalno-kemijska i senzorna svojstva mesa brojlera." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:005646

Zorić, Vjera. "Utjecaj dodatka bučine pogače u krmnu smjesu na fizikalno-kemijska i senzorna svojstva mesa brojlera." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:005646

Zorić, V. (2016). 'Utjecaj dodatka bučine pogače u krmnu smjesu na fizikalno-kemijska i senzorna svojstva mesa brojlera', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 21 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:005646

Zorić V. Utjecaj dodatka bučine pogače u krmnu smjesu na fizikalno-kemijska i senzorna svojstva mesa brojlera [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2019 August 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:005646

V. Zorić, "Utjecaj dodatka bučine pogače u krmnu smjesu na fizikalno-kemijska i senzorna svojstva mesa brojlera", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:005646