master's thesis
Utjecaj trajanja zagrijavanja sirutke na teksturu i iskoristivost proteina i masti u proizvodnji bračke skute

Levak, Martina
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Dairy Science

Cite this document

Levak, M. (2018). Utjecaj trajanja zagrijavanja sirutke na teksturu i iskoristivost proteina i masti u proizvodnji bračke skute (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:640804

Levak, Martina. "Utjecaj trajanja zagrijavanja sirutke na teksturu i iskoristivost proteina i masti u proizvodnji bračke skute." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:640804

Levak, Martina. "Utjecaj trajanja zagrijavanja sirutke na teksturu i iskoristivost proteina i masti u proizvodnji bračke skute." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:640804

Levak, M. (2018). 'Utjecaj trajanja zagrijavanja sirutke na teksturu i iskoristivost proteina i masti u proizvodnji bračke skute', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:640804

Levak M. Utjecaj trajanja zagrijavanja sirutke na teksturu i iskoristivost proteina i masti u proizvodnji bračke skute [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:640804

M. Levak, "Utjecaj trajanja zagrijavanja sirutke na teksturu i iskoristivost proteina i masti u proizvodnji bračke skute", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:640804