prikaz prve stranice dokumenta Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina

University of Zagreb
Faculty of Agriculture

Cite this document

Tomić, A. (2018). Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:497791

Tomić, Antonija. "Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:497791

Tomić, Antonija. "Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:497791

Tomić, A. (2018). 'Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 19 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:497791

Tomić A. Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2024 March 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:497791

A. Tomić, "Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:497791