master's thesis
Utjecaj zamjene dijela NaCl s KCl na kemijski sastav i reološka svojstva sira Škripavca

Maričić, Lea
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Dairy Science

Cite this document

Maričić, L. (2022). Utjecaj zamjene dijela NaCl s KCl na kemijski sastav i reološka svojstva sira Škripavca (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:537020

Maričić, Lea. "Utjecaj zamjene dijela NaCl s KCl na kemijski sastav i reološka svojstva sira Škripavca." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:537020

Maričić, Lea. "Utjecaj zamjene dijela NaCl s KCl na kemijski sastav i reološka svojstva sira Škripavca." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:537020

Maričić, L. (2022). 'Utjecaj zamjene dijela NaCl s KCl na kemijski sastav i reološka svojstva sira Škripavca', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:537020

Maričić L. Utjecaj zamjene dijela NaCl s KCl na kemijski sastav i reološka svojstva sira Škripavca [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2022 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:537020

L. Maričić, "Utjecaj zamjene dijela NaCl s KCl na kemijski sastav i reološka svojstva sira Škripavca", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:537020