prikaz prve stranice dokumenta Razlike u nutritivnom sastavu i sadržaju bioaktivnih spojeva šparoge i bljušta
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Razlike u nutritivnom sastavu i sadržaju bioaktivnih spojeva šparoge i bljušta

Rusan, Valentina
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Agricultural Technology, Storage and Transport

Cite this document

Rusan, V. (2019). Razlike u nutritivnom sastavu i sadržaju bioaktivnih spojeva šparoge i bljušta (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:126211

Rusan, Valentina. "Razlike u nutritivnom sastavu i sadržaju bioaktivnih spojeva šparoge i bljušta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:126211

Rusan, Valentina. "Razlike u nutritivnom sastavu i sadržaju bioaktivnih spojeva šparoge i bljušta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:126211

Rusan, V. (2019). 'Razlike u nutritivnom sastavu i sadržaju bioaktivnih spojeva šparoge i bljušta', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:126211

Rusan V. Razlike u nutritivnom sastavu i sadržaju bioaktivnih spojeva šparoge i bljušta [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:126211

V. Rusan, "Razlike u nutritivnom sastavu i sadržaju bioaktivnih spojeva šparoge i bljušta", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:126211